Jumaat, 19 Ogos 2011

Qiqin cantik tak?

Ada budak tu kan, dia kan, hari-hari suka tanya " Qiqin cantik tak?"(E-ein cantik tak?)

hihihi,..mane lah dia belajar aku pon tak tau....

Kalau nampak je baju kurung ni dalam lemari, jgn harap ler dia nak pakai baju lain...

* Note: pasal pengasuh tadi, aku telah bercakap dgn staf baru tu..aku ckp kat dia, boleh tak cuba cari pengasuh lain dulu?sebab aku nak letak adik E-ein awl tahun depan kat mak E-ein.Dia kata ok,dia try cari lain lah.Alhamdulillah.So, tgk jelah pas raya adakah dikota apa yang dikata.aku cuma bgtahu pendapat aku tadi, mak E-ein dah ramai jaga budak.Lagipun aku tak nak ler E-ein separate dgn adik dia..maaf kan aku , maybe I sound like a selfish person,but I want the best for my children....harap dia paham lah keadaan aku ni ha...dia pon nak ke anak dia dok ramai2 cenggitu?

1 ulasan:

Liza berkata...

Susahkan cari pengasuh sekarang. Nak cari maid lagi takut....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.