Isnin, 5 September 2011

Pra Hari Raya , sehari sebelum 1 Syawal @ PCB

Gi jalan2 kat pesisiran PCB...guna jalan shortcut depan airport Pengkalan Chepa, agak berbelit2 jalan dia tapi tak yah lalu bandar yang tgh jem lagipun tgh last day Ramadhan org berpusu2 ke bndr KB!

Betul..tadi E-ein nampak jaws...hehehe

Kunun2 nak bercanda di gigi air..

sekali E-ein lari dari air laut daa...ceh...dia lupe lah tu masa kat Cherating tahun lepas sampai takmo berhenti mandi laut!

Pose dgn mama lak...lately memang E-ein suke pose moncong gitu

Hmm...dah la mama, jom balik huhu panas lah...memang pon, kami gi PCB kul 12 tghari hihi(tapi cuaca mendung sket)

2 ulasan:

mummy_ayu berkata...

beraya kat tepi laut yer....
suka la E-ein

Diamilikku berkata...

wahh nih betul2 bercanda di pasiran pantai..ngan dress ngan rambut ditiup angin...heheheheh :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.