Isnin, 12 September 2011

Suasana Hari Raya 2

Jon mama jon jalan!
Kat umah tok wan...selamat ade mak2 sedara E-ein yang ajak main kaler2...tak lah dia duk naik turun tangga kat umah tokwan..(tangga ke dapur amatlah tinggi-umah kami ,umah pengasuh & umah tokmak takde tangga so E-ein tak biasa naik turun tangga)

Kat umah sepupu my mum..

**byk gmbr E-ein jek..either kat hp atau kamera...actually semalam ada wat reshoot utk gmbr kami bertiga tapi itupun E-ein dlm keadaan badmood....huhu mls nak publish gmbr dak bad mood aih...

3 ulasan:

Mama Hanim berkata...

best kumpul ramai2 tu kan.
E-ein makin comel lah..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam cat...comelnya E-Ein brbaju kurung.dia xrimas ke suh bukak cat?hihi

azura samsuddin berkata...

chumelnye e-ein ngan baju kebaya kunin, baju kurung pink, menten je cekak tu kat rambut e-ein ek

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.