Rabu, 5 Oktober 2011

Baby tido..memang comel kan?

Oh aku belum bersalin...ni bukan adik E-ein tau.....

terjumpa gambar2 lama ni masa duk arrange folder lama2....salah satu job (majlis cukur jambul)antara job2 pertama dulu....tapi lepas tu byk dapat job wedding berbanding job utk capture gmbr newborn/babies....rezeki kat wedding job lagi byk...terima je..ahaa..ni yang tak sabar tunggu baby kuar ni..siap lah adik E-ein kuang kuang kuang....so peaceful tgk baby tido kan....(sila bygkan ada background lagu Sleeping Child -Michael Learns To Rock semasa tgk gmbr baby ni tido..heheh)


Her name is Baby Hani Nafsa....
waking up already!!
yess...momma...sy dah bgn ni....(muncung muncung tak puas tido..)


Nak sy ambilkan gambar2 baby anda?saya masih available sehingga 30 Oktober, ni(dekat2 Kluang-Batu Pahat - JB sy larat lagi) pastu nak rehat sampai bersalin sampai habis pantang sampai tahun depan(Feb or March..but Cg Fly will still be available from 15th Jan onwards)....hehehe....pls visit KedaiGambarKami(Website), KedaiGambarKami(Blog) or KedaiGambarKami(Facebook) for details!atau emel ke catlina7@yahoo.com!TQ and good nite!

6 ulasan:

eB ezrin berkata...

canteknyer :)

diya berkata...

harga utk bby newborn bape ek?

transformed housewife berkata...

comelnya. mmg geram nak kacau bila baby tidur. hehe

CatlinaFly berkata...

tq eb: baby tu yang comel..

CatlinaFly berkata...

diya: dah pm..latter kalau berminat leh contact2 sy

CatlinaFly berkata...

kak nur: hihihi...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.