Isnin, 3 Oktober 2011

Gambar wanita hamil bogel



ahaa....apesal lah blog aku ni jadi mangsa keyword "gambar wanita hamil bogel"..nak tergelak gak aku..,,,aku memang hamil, cuma takde gmbr wanita hamil bogel di sini ye...pervert sungguh org yang search keyword tu!haakk tuih!...


hehehee tapi kan mat salleh suke amik gmbr pregnant while in nudity, in the name of art kot...rasanye, kat Malaysia ni kalau ade pun, takdelah di war2kan agaknye, cuma simpan dlm koleksi sendirik kot..kalau ade pun, koman2 dedah perut je utk amik gmbr, itupun bg non-Muslim atau bg yang tak bertudung, dan mereka selesa begitu.....terpulang kpd diri masing2 kot?wallahualam...

1 ulasan:

eB ezrin berkata...

hik3.. pelik kan? :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.