Isnin, 17 Oktober 2011

My little architect?


Her new hobby lately..main " buat rumah!" kata E-ein....

kadang2 bila jalan2 tu, she will sometimes points at some houses kat tepi jalan and says...."amma, cantiknya umah tuuuuu!!!"serius..aku dgn Cg Fly tak penah ajar pun!

Building in progress... Arkitek ni malu nak tunjuk muka... tapi bila dah sekali tayang muke...hehehe...photogediks lah pulop!!
building yang dah siap..ade sape2 nak tempah penthouse kat tingkat atas sekali nun?
(kalau tak gayat ler hahaah)

motif gambar ni? entahla.. hahahaahhaha

3 ulasan:

dZana berkata...

dah potong rmbut eh.. come jer muka kakak e-ein ni..

BabyIntan berkata...

Kena asah minat dia nie, mana tau one day nanti benar2 menjadi kenyataan kan ;)

mariaariffbaby.com berkata...

:)
amin..insyallah..arkitek in the making ni

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.