Isnin, 10 Oktober 2011

Weekend job...{9.10.11}

Cantik kan tarikh semalam? 9.10.11 in sequence...9 -- 10 -- 11.

Alhamdulillah ade juga sambutan terhadap mini potrait session tu...seronok betul ambil gambar famili /maternity sbb feel dia lain dari ambil gambar wedding...

Here's some sneek peak..nak tgk penuh kena gi tgk kat sini www.facebook.com/kedaigambarkami ( kat website lum upload)

Terima kasih buat keluarga Farra Ashikin( Rayyan is so cute!) dan pasangan Gee & Zam yang memberi kepercayaan penuh kepada aku yang mak yung ni dgn Cg Fly....

Family photoshoot Farra & family



Maternity photoshoot Gee & Zam
(Gee & Zam ni return client, diorg ambil gambar wedding & post wedding sebelum ni dgn KedaiGambarKami-tahun 2010,antara client awal kami)oh i so wish dapat capture gmbr baby Gee & Zam tapi apakan daya, aku due bulan doblas, Gee due bulan Januari..confirm lah tak sempat nak amik gmbr newborn..maybe kena tunggu dua2 baby besar sikit hahaha...




Sesi photography mini potrait masih available sampai hujung Oktober (weekend only)tapi kena book awl seminggu ye...so far kami limitkan 2 client per weekend day....itupun terpaksa limitkan pagi2 je sebab petang2 sini hujan!



2 ulasan:

Nur berkata...

Cantiknya gambar2 sentuhan Catlina dan suami..

CatlinaFly berkata...

tq nur...:) kami cuba buat yang terbaik..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.