Ahad, 27 November 2011

I'm happy at what I do...



....so...I have no complaint!Masih ambil gambar jugak last Tuesday masa cuti Keputeraan Sultan Johor...betul2 last ni dah janji dgn Cg Fly...Cg Fly dah forbidden me utk ikut sebarang aktiviti ambik gambar mulai this weekend hahahahaha...cause he knows I cannot stay put bila dah ada subjek dan kamera di tangan!!!But still do some editing works though...hilangkan gian hahaahaha....ada satu client tu, bila mak pengantin tgk aku, asyik duk ckp "kesian..kesian..."kat aku...alahai makcik, I'm enjoying what I do...kalau takde masalah ape time pregnant, nothing to worries-dalam hati je, depan makcik tu aku cume tersenyum jelah hihi......lagipun, I need the exercise( gynaecologist lagilah, pesan suruh jogging hari2 supaya mudah beranak!hahaha!)...

Jom tgk gmbr our client family potrait kat bwh ye....most of my clients know already , I love doing potraiture shots....my fav is my 50mm lens of course!Cg Fly pulak suka dgn lens 12-24mm & 70-300mm kami....so, beruntungnya client KedaiGambarKami, dapat 2 style potrait dalam satu pakej, tak kiralah pakej outdoor famili ke pakej kawen ke, tunang ke.....(promo jgn tak promo!)- like our Facebook jugak yea! www.facebook.com/kedaigambarkami

*berdebar2 juga nak tunggu our second newborn ni....semoga dipermudahkan, tiap2 ibu ada bahagian masing2...hope it's easier to give borth this time, since E-ein dulu, vacuum assisted...

setiap kali perut rasa memulas, bikin suspens jek!huhuhu..so far , perut memulas2 tu tandanye nak ke tandaslah heheheehehe leh rujuk sini!

& SALAM MAAL HIJRAH..semoga tahun baru membawa keberkatan kepada kita semua...amin.....

3 ulasan:

Nur-nba berkata...

Nur doakan moga segalanya dipermudahkan.. Suka tengok preggy mama beraksi dengan kamera. Nice shot!

CatlinaFly berkata...

nur: :) hihi asal tak tergolek, takpe..kena hati2 bila buat keje itu je...thanks for wishes dari nur..amin..

dZana berkata...

smga dipermudahkan bersalin nnti.. eein pun dah smakin bijak akk tgok.. msti rajin dia jaga adiknya nnti.. nnti bila anak sedara akk besar sikit boleh suggest buat photoshoot cam ni..nnti boleh akk join sama.. hihihi.. dah terlepas zaman la cat..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.