Khamis, 24 November 2011

Last weekend job: hai..berapa kali last daa....

Plan asal, Cg Fly dgn adik yang akan cover wedding nih..tapi ade masalah teknikal sikit sbb Cg Fly ada urusan lak kat sekolah pd hr yg sama..makanya, photographer mak yung kena take over...hadoyai...mujurlah tempatnye dekat je kat Renggam (still kwsn Kluang)..thanks to my BIL yang jadi assistant & my driver that day..korang dun worry, Kedai GambarKami memang menjanjikan dua org photographers tiap kali shoot wedding! ;)

2 ulasan:

dZana berkata...

kuatnya kerja cat.. smga mudah bsalin nanti..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

mudah laa nanti bersalin. dah akhir2 pun kuat kerja lagi :)cantik laa gambar belakang ketapi tu. dulu x tpk pun nak outdoor photoshoot :p

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.