Selasa, 15 November 2011

Pembawakan budak...pelik-pelik aje..


Dah dekat2 nak bersalin ni, ada pulak style pemakanan aku yang baru...mcm dah kurang nak mkn nasik...tapi aku suke sgt makan ape yang E-ein suke..(pulak...)

Baru2 je dlm minggu ni aku perasan.....

kalau E-ein mintak coklat Cadbury, aku pun teringin nak makan sama...siap kirim kat Cg Fly belikan lebih ye....

Kalau E-in makan Ferrero Rocher, aku akan beli extra sebab aku nak belasah jugak...

Kalau E-ein makan nasi lauk sup sayur kangkung ,aku pun akan pilih lauk yang sama..

Kalau E-ein makan mango pudding dlm cup tu, aku pun belasah gak sama hahahaha...

cuma satu je, E-ein minum Isomil, tak pulak aku ikut! heheheheehe...aku setia pada milo ais....ho yeahhhh..:)

2 ulasan:

Nad @ MamaZakwan berkata...

e-ein minum i-sOmil
mamanye ais-milO

tmpt 'O' jek beza kot...haha!

CatlinaFly berkata...

nad: keh keh..ha ah kan..lebih kurang je kan..cuma kena kurgkan ais lah this week..asyik batuk je huhuhuhu..rindu melo aissss

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.