Rabu, 4 Januari 2012

Anak-anakku...


Hahaha tajuk sentap!!!

Susah tau nak amik gmbr candid E-ein dgn adik dia...lagi pulak dlm rumah, pakai HP yang pixel kecik pastu gelap..ni jelah picture terbaik yang boleh aku snap..mana sempat nak lari ke bilik amik DSLR yang besar gedabak tu...kang baru nak bukak lens cap, E-ein dah lari gi main masak2 ke, tgk tv ke huhuhu....kak long dah mula sayang adik, dah pandai cium2 adik, sayang ...sayang jugak tapi kena pantau selalu takut dia geram kang terpicit2 adik dia lah hehehe...

Oh ye..selamat kembali ke sekolah buat anak-anak, adik-adik dan jugak cikgu cikgi termasuklah my hubby Cg Fly..( actually cikgu2 sekolah, start last week dah sekolah...ada meeting)...

4 ulasan:

mummyseri berkata...

Selamat tahun baru buat catlina sefamily..wah pandai eein jaga adik dia..mesti dia syg sgt tu kan..:)

Nur-nba berkata...

Salam. Terima kasih ye... Letih juga ni, maklumlah hari pertama sek.

Sayang Along E-ein dengan adiknya.. :)

CatlinaFly berkata...

mummy seri: hehehe pandai ngaco pun ade!

CatlinaFly berkata...

Nur: :) setelah lama bercuti..tulah..sy pun pas cuti lama mesti liat nak kije nanti huhuhu

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.