Khamis, 5 Januari 2012

Finally..picture berdua yang boleh kata senonoh sket


Kan aku kata, susah giler nak amik gmbr budak berdua ni...yang E-ein nye ,kalau dia tak lari atau tak duk diam,pantang kuarkan kamera je, dia nak pegang kamera....last2 pagi tadi....dua2 baru bgn tido nih..sorg mengadap Boboi Boy kat hset lah pulak...Aisy je yang ngadap kamera sket...Kakak E-ein baru bgn tido mmg dia mamai sikit, tak mo tgk kamera huhuhu..dah la masa E-ein tgh nak baring sebelah adik dia, leh lak bateri kamera abish...kelam kabut aku turun katil tukar bateri lorrrhhhh!!hehehehe...

Muke dak mamai....bibir bwh bengkak sebab jatuh masa main lompat2 mlm sebelumnya..huhu.. Adoyai..asyik out of focus je si Aisy...focus mama ke laut sikit pagi2 ni hihi

Aisy muka tepung gomak sket...tu calamine lotion, dia ada ruam kat bdn & muka...tertido balik pas amik gmbr....nak membesarkan badan lah tu!

*Note: semalam gi checkup umur sebulan kat klinik..berat Aisy dah 4.3 kg you.....:) naik sekilo!

2 ulasan:

Ely Hasrul berkata...

comelnye kening diaaa!!!!...

wahh bagus naik sekilo.. next mth naik sekilo lagik buat bekalan utk merangkak nnti, ialah dh active sure turun berat haha

Izan Ishak berkata...

syabas aisy... berkat susu mama dah naik sekilo terus!

hehe...afnan pun sama cam e-ein, sampai berdarah bibirnya sbb suka sgt lompat2 dari tangga ke bawah...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.