Jumaat, 13 Januari 2012

Keletah E-ein & auntienye

Since aku sambung berpantang umah MIL, auntie aza@ adik Cg Fly yg bongsu jadi kwn baik E-ein.Memang pun budak berdua ni kamceng.Sampai naik riuh rumah kalo dok bergurau...auntie lak suke melayan...ape lagi suke lah E-ein.Jadi xde lah E-ein terasa sgt bila aku byk spend masa dgn Aisy...dan tok mak pun jadi tempat dia tumpang bermanja gak time abah dia g keje.

Rutin tido aku dgn E-ein mmg berubah..dulu dia mmg tido celah ketiak aku.Skrg mlm je dgn tok mak.sebab dia tak nak tido dlm bilik dgn aku & Aisy.Kalau Aisy dah tdo, aku curi2 tdokan kak long jugak.....Tapi kul 4-5 pagi hari2 dia terjaga minum susu pastu dia akan masuk bilik ajak aku tido kat luar dgn dia....rindulah tu...biasanye kalo awal pg gitu, tok mak lak take turn tido sebelah Aisy..hihi mcm2 hal kan..lucu pulak ..tapi aku tau E-ein rindu cam dulu tu...tunggu adik besar sikit nanti kita semua tido sama2 ye kak long.....


selalu ikut tok bah hantar auntie sekolah agama petang2....

nota kaki *menaip dgn sebelah tgn...sebelah lg duk perah susu hehe...

8 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

pandai jer auntie yang tak berapa nampak auntie tu melayan dia :)

Neeza.Areef berkata...

good job..sambil taip sambil perah.. :)

dZana berkata...

alolo.. comelnya kakak e-ein.. siap pakai tudung gitew..

transformed housewife berkata...

okla ado ore nok tolong layan E-ein. Mudoh sikit.

CatlinaFly berkata...

elissmie:panggil auntie sbb dia xnak dipanggil mak cik, mak su atau yg seangkatan dgnnye hihi

CatlinaFly berkata...

neeza:multitasking! hihi

CatlinaFly berkata...

kak nur: 2 minggu pertama aisy lahir, e-ein kena kejutan budaya jugok..asik ngaju jah sbb tok pehe lagi bakpo mama tok se laye dio sgt..huhu..

CatlinaFly berkata...

kak dzana:ikutkan dia, bju sekolah pun dia nk pkai!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.