Jumaat, 27 Januari 2012

Simple Giveaway(due 31 Jan 2012, 12 midnight)


Ade ke yang nak join? hehehe..saje suke2...dah lama tak buat giveaway...sempena tahun baru , baby baru..aku nak buat giveaway yang simple ni..tak yah buat entry,tak yah buat slogan, tak yah jadi follower, tak yah nak add facebook, tak yah vote bagai...cuma jwb soalan2 di bawah berdasarkan gambar di atas ni dan juga kena baca2 sikit blog ni ekekeke...hadiahnya? belum tau sebab aku jarang keluar sejak bersalin ni, baru habis pantang lagipun...tapi I will make sure it will be special for the winner!(dlm jangkauan budget aku lah)...

Soalan-soalan nya....

1.Teka berapakah bilangan mukasurat bagi photobook Aisy ni?
~rujuk gambar~
~klu(siap bg klu lagi, memang nak kasi korang menang nih!!):
bilangan mukasurat antara 10 ke 30~

2.Pilih jawapan di bawah bagi saiz photobook(panjang dan lebar) ini:
a. 8.5 x 12 inci

b. 8.5 x 6 inci

c. 8.5 x 8.5 inci

d.6 x 6 inci


3.Berikan tarikh Aisy lahir dan di hospital manakah Aisy dilahirkan ?


4.Apakah pekerjaan mama Aisy?


Kriteria pemenang: (1 pemenang sahaja)
Mestilah menjawab tepat dan cepat bagi semua soalan di atas.Kalau tak de yang tepat, jawapan terhampir akan diterima.......
{sila jawab di ruangan komen beserta address blog & email anda}

Ok itu aje....all the best!hihi..TQ for joining in advance!!

Photobook printed by www.kedaigambarkami.com
Facebook: www.facebook.com/kedaigambarkami

11 ulasan:

kak ina kl berkata...

Jawapan pertama : 20 pages

Jawapan Kedua : 8.5 x 6 inci

Jawapan Ketiga : Aisy lahir pukul 1.07 pagi pada 6 hb Dec, @ 10 Muharram..cari tak jumpa..teka ajerlah Hospital Kluang rasanya

Pekerjaan Mama Aisy : Doktor veterinar

Ely Hasrul berkata...

alaa lajunye kak ina jawabbb.. hahahhaha

yatie chomeyl berkata...

(1) 25 pages

(2) 8.5 x 6 inci

(3) D.O.B Aisy :6 hb Dec
P.O.B Aisy : Hospital Kluang

(4) Veterinarian

Fadzillah Kamarudin berkata...

(1) 30 pages

(2) 8.5 x 6 inci

(3) Tarikh Lahir Aisy :6hb Dec 2011
Tempat Lahir Aisy : Hospital Kluang

(4) Doktor Veterinar

Nida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nida berkata...

Mencuba dan menghentam.. moga-moga mengena...ameeennn.

1. 20 pages
2. 8.5 x 12 inci
3. 6 Disember 2011 (10 Muharram)
Tempat Lahir: Hospital Kluang
4. Pekerjaan Mama Aisy : full time working vet,seorang photographer mama,dan seorang blogger separuh masa

mudah-mudahan mengena..:)

MRS. K berkata...

1) 20 m/s

2) 8.5 x 6 inci

3) 6 hb Disember 2011 @ Hospital Kluang

4) Veterinarian

maisara my berkata...

1) 24 pages
2) (a) 8.5x12 inci
3) 6 dec 2011
4) doktor veterinar

SMART | HEALTHY | LIFESTYLE berkata...

(1) 30 pages

(2) 8.5 x 6 inci

(3) 6hb Dec 2011

(4) Doktor Veterinar (full time)
Photographer

Nad @ MamaZakwan berkata...

nak cuba :
1) 30 pages
2) 8.5 x 6 inci
3) 6hb Dec 2011
4) Doktor Veterinar

blog: http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
emel : nadyaewani@gmail.com

Connie berkata...

Nak cube join:
1. 30 pages
2. 8.5 x 12 inch
3. D.O.B Aisy - 6 hb Dec
P.O.B Aisy - Hospital Kluang
4. Veterinarian

Blog : http://ceksatirah.blogspot.com/
email : ceksatirah@yahoo.com

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.