Isnin, 13 Februari 2012

Banyak jasamu...Spectra 3 :) & welcome Unimom Mezzo!



Pam yang aku beli dekat2 nak bersalin...my beloved S3..(klik gambar utk ke link asal...gmbr hak milik Momslittleones.com)..aku beli set di bawah RM599...


Yang bwh ni pulak Unimom Mezzo, beli dgn kawan blogger kita..aku rasa ramai yang kenal, Suzi @ Chugie.Leh jenguk kedai online dia kat FB :search Eizmierah Mumnbabyshop.

Mezzo ni manual..aku beli as backup pump...selalu gak aku guna malam2, time Aisy ngempeng, sebelah lagi aku pam guna Mezzo ni(tandem nursing- mcm juga yang biasa org ada anak kembar dua buat, dua2 breast menyusukan dalam satu masa...err..betul ke aku explain ni..)..gmbr bawah: Mezzo in action..:) not bad for a manual pump!(harga RM99 masa aku beli last 2 weeks..

6 ulasan:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

murah ye pam dia..suction dia cam pam avent tak? leh beli utk buat backup..padahal dah ade 2 ketul pam ahahahah tamak

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

lupe la..rasa cam penah tanye tapi n ak tanye lagi bknnker cat ade pam swing?

CatlinaFly berkata...

rose: hehe tak penah pakai avent so tak tau camne rasa guna avent hihi..

CatlinaFly berkata...

rose: dulu sy pernah pakai medela mini electric..;) masa nak relaktasi dulu..tapi tak jadi tu huhuhu

amal berkata...

ramai jugak yg suggest unimom mezzo ni. teringinnya nak beli! huhu

CatlinaFly berkata...

amal: beli jgn tak beli...berpatutan & sgt2 reliable...mlm2 kalo sy ngantuk sgt, sy bf baby sambil pam guna mezzo sebelah lagi :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.