Khamis, 23 Februari 2012

Kakak & Adik

Agak2 sama ke, lain2 muke budak berdua ni? hehehe...bg aku lebih kurg je...cuma mata e-ein lagi bolat dari Aisy...Aisy kecik sikit mata nye..ape2 pun, nanti dah besar sket, berubah lagi muke my babies ni...:)


Left:E-ein 2 months old & Right:E-ein 3 months old


Left:Aisy 2 months old & Right:Aisy nearly 3 months old

7 ulasan:

Nur-nba berkata...

Salam. Hi Catlina.. Sekejap je dah besar baby Aisy.. Semangat badan dia berbanding Kak Long E-ein.

dZana berkata...

sama2 tembam... muka aisy pun sama dgn kakak... adik kakak kan..

Liza berkata...

Aisy nampak sangat bambam. Cat, Cat makan apa2 vit ke utk bykkan susu? Liza dah nak kosong stok ni. Baru try Shaklee 4 hari. Hrp2 boleh tambah la..

CatlinaFly berkata...

nur::)./.betul...sekejap je dah nak naik keje dah huhu

CatlinaFly berkata...

kak dzana: adik beradik kan..hehehe

CatlinaFly berkata...

liza: takde..:)..insya allah liza akan berjaya amin!

@e_da berkata...

bam bam2 la baby2 cat geram.. sama kan muka diorg masa kecik

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.