Isnin, 13 Februari 2012

My "bestest" moments during breast pumping....

15 oz
12.5 oz
10 oz

Aku suka ambik gmbr kalo lepas pam susu..nak2 kalau hasilnya banyak..jadi perangsang utk aku terus mengepam dan mengepam...gmbr simpan dlm hset, boring2, tgk balik..heheh sekali pikir cam dah obses pulak dgn breastfeeding nih..benda baik, tak pe kan? ;) layanzzz....(baru lepas sesi ngepam jam 3 pagi ni...Aisy bgn menyusu tadi aku bagi one side, another side, buat pumping....)..

Hasil satu sesi pumping tak tentu...paling sikit aku pernah dapat ( selepas Aisy BF) ialah 3.5 oz,paling banyak 5-8 oz.Kalau siang time Aisy minum EBM(pumpig tanpa Aisy BF), dapat lah lumayan sket 5- 12 oz per session...apa2 pun, kena bersyukur dgn apa yang ada..alhamdulillah...stok yang ada ni nak diguna utk hantar ke babysitter nanti & jugak kalau2 aku kena outstation...aku bersyukur gak umah MIL dekat, ape2 hal leh hantar Aisy & E-ein ke umah mak...alhamdulillah....

4 ulasan:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

tahniahhhhhh mmg sonot kan..kasi semangatttttt

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

memang motivasi sungguh mcm ni. jelez mak .

CatlinaFly berkata...

rose: hnsshhh hnsshh..semangat!!

CatlinaFly berkata...

eliss: motivasi diri sendirik ,kalo ade yang rasa motivated jugak tgk gmbr ni ..alhamdulillah :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.