Selasa, 21 Februari 2012

Prize forfeited!Peserta lain sila take note(Simple Giveaway )

Aku tunggu2 pemenang Simple Giveaway hari tu utk contact aku tapi takde berita...mgkin beliau tak perasan...lagipun aku bagi masa seminggu utk claim the prize...sorry aku takkan contact utk bgtau pemenang, sebab tu kena jenguk2 blog ni utk tau menang ke tak...maaf ye..terpaksa buat mcm ni sebab dah bgtau hadiah mesti diclaim dlm masa seminggu diumumkan (aku announce winner 12 Feb, so hari ni 20 Feb, dah 8 hari dah..)...

Jadi ini masanye utk select another winner...sekali lagi aku copy & paste jawapannye nye di bawah...




1.Teka berapakah bilangan mukasurat bagi photobook Aisy ni?
26pages

2.Pilih jawapan di bawah bagi saiz photobook(panjang dan lebar) ini:
b. 8.5 x 6 inci


3.Berikan tarikh Aisy lahir dan di hospital manakah Aisy dilahirkan ?

6 Dec 2011
Hosp Kluang


4.Apakah pekerjaan mama Aisy?

Doktor Veterinar/Veterinarian

Since ari tu Yatie Chomeyl lah yang hampir tepat tapi no response from her lepas aku announce winner that day..so I decide to choose another winner...(no heart feeling Yatie...)

Jadi kalau ikutkan jawapan yang kedua terhampir tepat ada 3 orang iaitu....




Maka terpaksa lah guna random.org utk tentukan pemenang.......( aku tunjuk jam laptop sekali bukti aku baru je buat cabutan winner guna random masa entry ni ditulis ye..)



So the new winner is......
NAD @ MAMA ZAKWAN!

Sila hubungi aku di catlina7@yahoo.com utk claim hadiah...segera...dlm masa 1 minggu jugak...kalo tak di claim..aku simpan sendiri hadiah ni ahaks...dan kalo rajin sila buat entry khas umumkan anda dah menang........tahniah!Kwn2 lain yang bc entry ni, leh tlg inform pada Nad jugak utk elakkan hadiah forfeited lagi....

oppss...hadiahnye aku dah order..dah otw dah.....iaitu....

1 unit x LONG WALLET dari Tote Boutique....bernilai RM45!(gambar2 adalah hakmilik tuan punye kedai..)

corak tak semestinya seperti dlm gambar di atas ye....gmbr kat atas as contoh je...

2 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

alamak xperasan menang. uwaa sedihnyo :(

Nad @ MamaZakwan berkata...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/02/blog-contest-alhamdulillah-d.html

tq cat! :)
tp rase bersalah plak kt yatie,huhu!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.