Selasa, 6 Mac 2012

Aktiviti hujung minggu kami: Kenduri kawen @ Felda Lok Heng

Buat makluman, ni first time kami keluar sekeluarga since aisy lahir..;) outing yang paling lamalah ni ( except for gi klinik lah..)


Berfotogedik dgn mama(mama yang lebey2 hahaha)..baju baru adik ni, abah belikan..pandai abah pilih( biasa aku kalo beli baju anak2 , mesti nak pilih sendiri)..mama risau gak sebab abah jenis suka kaler gelap2 , gothic2 emo2 gitu hahaha..alhamdulillah..so sweet the baju...

Car seat baru Aisy,motif beli :1.keselamatan 2. dlm kete kakak E-ein selalu nak beriba dgn mama, adik Aisy kena mengalah dulu ye... 3.senang nak menghantar ke rumah bs...confirm kakak E-ein nak duk seat depan...( seat belt tak pakai sebab kejap angkat kejap letak hehehe, kena pakai lepas ni tau Aisy!)

Kakak E-ein melayan i-pad kat depan.Suruh toleh nak amik gmbr pon bolayan..sabo jelah anak2 zaman sekarang nih..

Masa ni park depan umah pengantin, adik minum buat bekal dulu...

Pengantin makan berdamai...

Kakak E-ein dgn pengantin, sepupu Cg Fly

Adik leh tertido atas pangku mama. Letih sgtlah konon tu hehehehe..tu belum jalan jauh balik Kelantan lagi..mau melepek budak nih!Lama jugak kat kenduri ni..maklumlah famili...tetamu dah balik, baru kami balik...dlm 2 kali jugak Aisy duk bf dgn aku dlm bilik kakak pengantin(tumpang bilik...)

Otw balik,wah selesanya titon!

Kakak E-ein tido mula2 beralaskan riba, pastu dah melorot beralaskan seat kete....

* abah E-ein berkarok kat umah pengantin, rugi aku tak dapat tgk sebab duk bf kan Aisy dlm bilik...berkaroke sambil pimpin tgn E-ein( hehehe pakcik cg Fly kata mcm scene dlm movie man Laksa lak hahahaha).Bila dah habis satu lagu, E-ein ckp kat abah dia " jomlah abah nyanyi lagi"..hehehehe

Pendek kata, alhamdulillah, selamat pergi dan balik...selamat pengantin baru buat mempelai....semoga bahagia ke akhir hayat amin....

3 ulasan:

Mrs.Ira berkata...

bambamnya aisy..rasa nak geget tgn dia yg bolat tu..ehehehe..

kak ina kl berkata...

cuba ajerlah projek tu mana tau ada rezeki

sebiji muka e ein dengan aisy..bam bam pulak tu

kelakar tgk e ein buat gaya camtu..dia tiru kamu lah tu

CuppyCakeMommy berkata...

adik sangat tembam pipi..lg semangat dr eein dulukan..berkat susu mama ni

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.