Isnin, 12 Mac 2012

Day 5 bottle re-train



akhirnye pagi tadi Aisy menyusu botol semula..tapi guna puting doctor baby...Bye bye Tommee Tippee buat sementara waktu..lepas Aisy dah ok betul guna botol, leh ajar semula guna Tommee Tippee....Actually aku dah pasrah n berserah je, tension ade juga sebab fikirkan, camnelah kalau aku keje outstation???..kalau Aisy tak nak botol.memang terpaksa lah ulang alik umah babysitter 3 jam sekali utk direct bf kan Aisy.Tapi if aku gi outstation? Camne?Alhamdulillah, Aisy terima jugak botol akhirnye...

10 Mac 2012, 9 pagi: aku isi 3 auns, Aisy minum 2 auns.Botol TT tak berganjak content dia yang juga sbyk 3 auns

10 Mac 2012,4.30 petang: aku isi 4 auns, Aisy minum 2.5 auns...

Mode: LEGAAAAAAA nak hantar Aisy ke babysitter nanti...

2 ulasan:

Liza berkata...

Cat, inilah kisahnya... Rasanya lps ni dia nk blk puting tommee tu.. like azfar... skang dh ok blk dgn avent. So, jadi tak nak beli mimijumi? Nak letgo murah2 jer...

CatlinaFly berkata...

liza: heheeh tak jadi kot..tgk dia dah ok..klo ade org nak beli liza letgo je ...tapi if taxde, liza simpan , later if aisy problem lagi,sy beli hiiiii

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.