Jumaat, 13 April 2012

Another milestone @ 4 months & 6 days old


Semalam, masa nak tggu tgk Buletin Utama, duk layan Aisy golek2 atas toto...dia memang dah pandai mengiring cuma meniarap tak lepas...kepala lak dah tegak sejak umur sebulan.Sekali dlm dekat2 kul 8 tu, dia duk ih ah ih ah sorang2, tup2 terus bergolek ke posisi meniarap..lama jugak lah dlm 10 minit dia meniarap..pastu nak golek baring semula pulak tak lepas...tgk dia mcm dah penat, terus aku baringkan semula..sempat lah dua kali dia buat aksi meniarap ni...pastu ade lagi satu benda baru yg aisy buat (yang aku tak pernah tgk sbelum ni).Lepas aktiviti meniarap tu, dia tgk je muka aku, pastu mulut buat bunyi "pap...pap...pap..pap.." byk kali lak tu..tak sempat nak rakam..sebab aku assume dia nak syusyu...mmg betul pun, bila dioffer je, terus dia gulp gulp menyusu..;) hasu n penat lepas meniarap kot..tmbh akal baru ye dik??Jgn demam sudah sebab kdg2 org2 tua2 kata, nak pandai benda baru, kena byr upah..upah dia, demam huhu nauzubillah..so far Aisy ni demam time lepas injection je....

4 ulasan:

Liza berkata...

Cat, sama lah cam Azfar. mmg wat bunyi camtuh gak...:)Azfar dah start nak angkat punggong..

Nad @ MamaZakwan berkata...

clap, clap, clap!!

comel la die dah meniarap! :)
gud girl :)

hepi wiken dear! :)

CatlinaFly berkata...

Liza: hehehee...umur diorg pun tak lari jauh kan..

CatlinaFly berkata...

Nad: tengkiu auntie nad..kem salam sama nayli bam2

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.