Khamis, 3 Mei 2012

MEDELA HARMONY FOR SALE...free delivery until 20.5.2012!

Salam...more promo from Catwalk Moms & Bebe....stok Harmony ada byk nih, semua baru2, bukan 2nd hand!...pls let 7-10 days delivery yeah!

Our price:RM219.00
(Market Price is around RM255 - RM259)

RM10(Peninsular), RM14( S & S) - FREE DELIVERY UNTIL 20th May 2012!!




light. convenient. clever.
The popular Harmony is the only manual breastpump worldwide that is based on the 2-Phase Expression Technology.

Efficient: more milk in less time, thanks to our
2-Phase Expression Technology

Individual: ideal for occasional manual pumping

Comfortable: the ergonomic handle enable comfortable pumping

Easy: simple to assemble, use and clean

Mobility: this lightweight allows you to extract efficiently and discreetly everywhere you are
My comment: ku pakai ni skrg..soft suction, tak sedar botol dah penuh heheh mujur manual kan..kalo letrik leh backflow dlm mesin pam kalau tak sedar botol dah penuh.Ringan, mudah utk buat travel, especially me selalu juga kerja outstesenn.....
Sila hubungi daku di catlina7@ yahoo.com atau sms/call 0137449963  utk tempahan..;) sekian...


5 ulasan:

*∽ IZAN ∽* berkata...

baca recomendation cam best jek.. soft suction. ku masih setia dgn manual avent uhuhuhuh

Glory jane berkata...

Kalau baru pregnant 10weeks, terlalu awal ke nak beli breast pump? (erk, sbb takut nanti takde stok harga murah mcm ni pulak :p)

lagi satu nak tanya, selalunye kalau nak beli for beginner, nak kena ada berapa set ye?

dan boleh tau range harga Spectra 3 yg mcm akak guna tu?

tq

CatlinaFly berkata...

IZAN : :) hehehe sy tak pernah try yang avent tu..:)

CatlinaFly berkata...

Glory Jane: awal lagi..tap[i terp[ulang , nak beli awal pun boleh...yang s3 tu kalau set pam shj rm320++ single pump.kalo yg sy beli tu satu set dgn beg pam,ade double pumping, cooler bag, botol..dlm rm600

CatlinaFly berkata...

mula2 dulu sya da satu je, s3..pastu bila kerja menunutu byk oustation, wlupun balik hari, kena ad agak manual sebab s3 agak berat nak usung ke hulu ke hilir plus , kalo tempat tu takde port letrik, tak ke naya tak leh nak pam..klo tau marmet takpe hihiihi..boleh email sy klo ade soklan lagi..:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.