Selasa, 8 Mei 2012

Posing dgn nurses... :)


Gambar pagi tadi..semua misi pelatih geram tgk pipi n rambut Aisy..berebut2 nak dukung...siap ckp, sedapnye dukung..seketul je bdn dia hihi...(masa lahir pun misi ckp benda yg sama...seketul je budak ni hihi)

Berat Aisy at 5 months old : 6.6kg..naik lah 200g..:) dan Aisy is a good girl sgt2 , masa inject tak nangis langsung..menyeringai je sikit masa jarum dicucuk.Bila nurse dah tarik jarum, dia leh sengih2 sambil isap jari..hihi...

Bila misi pelatih  tny, minum susu ape? aku ckp "exclusive bf"

Misi pelatih mcm tak percaya..aku ckp, betul...tak campur ape2 pun..tggu 6 bulan baru leh bg solid food..misi yg senior mmg kenal aku sejak preggy E-ein, soa dia mmg tak heran dah psl aku exclusive bf hihi..":)

2 ulasan:

Ely Hasrul berkata...

baiknye aisyyy tak nangis ponnn good girl nih!!.. err suci bbaru nk masuk dua bulan dh 5kg hihihi

Nur-nba berkata...

Comelnya baby Aisyy.. Memang ramai yang geramm..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.