Khamis, 21 Jun 2012

Metap-metap (Mekap-mekap)



Lady gaga kecik hihihi..dia mekap sendiri tau, aku tak join pun ...kdg2 dia suka main mekap2 mama dia, tak sanggup nak amik gmbr, mcm hantu kak limah jadinyer hahahaha.....eye shadow ni beli khas utk dia..yg murah2 je..tak smpi hati bila gi Guardian, area brg mekap je, E-ein ckp 

"mama, nak ni? satu je, satu je.." hihihihi

6 ulasan:

Nad @ MamaZN berkata...

amboi, pandainye die...!
cenggini kot ek kalu ada anak pompuan ;)
pasni ada geng la e-ein nak metap2 ;)

syawalsimpsons berkata...

kikikikiki....kelakarnyer kakak....mmg macam lady gaga ni....

Ria berkata...

same cam amani je..tp kite idak le bg die lipstick..kang jadi pe lak..salu ny kite pakai kn..mak ny pn xmekap salunye pow makcik2 die punye..pandai lak tu kite bg lip balm die xnk..sabo jela kalo ade anak pompuan..

Nur-nba berkata...

Alahai cutenya E-ein.. Laga Gaga in the making.. hehe

Liza berkata...

Semua purple. Eye shadow dah jd lipstik. Hehhe... Comell E'en neh..

Ardini Humaira berkata...

pandainye dia metap2 :D

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.