Rabu, 25 Julai 2012

Oustation paling jauh & paling lama huwaaaa

Impian nak ke luar negara...tercapai .Ni kali kedua, last year ke bangkok( gi Bangkok mcm balik Kelantan je sebab most people there buleh kecek Kelate especially Siamese dari Narathiwat dan Patani).Serius mcm balik kampung hahahaha....Kali ni ke Lansing, Michigan atau lebih tepat lagi ke Michigan State University...

Banyak dugaan betul nak smpi stage ni..biarlah aku simpan sendiri ( err..tak jugak sebab kongsi suka duka dgn Cg Fly)..dan dugaan paling besar ada 2 dugaannya:

1.tinggalkan Aisy selama 9 hari ( aku dah calculate, kalau aku start simpan fresh ebm dari 7 , 8, 9 dan 10 Ogos(aku target 40 botol x 4 oz), the stock akan habis pada 13 or 14 Ogos, so after that, MIL kena thawkan frozen ebm utk baki 5 to 6 days...sampai aku balik...harapnya takdelah Aisy refuse nak df or nursing strikes bila aku balik..hadoiyai...

2.beraya dalam kapal terobang!ayakkkk!expected sampai di KLIA pada 1 tghari, 19 Ogos!

3.first time naik flight yang perjalanannya lama!ada 2 stops nak sampai ke Lansing, Michigan dan sebaliknye bila nak balik.

Departure:(10 Ogos) KUL - AMSTERDAM - DETROIT - LANSING(11 ogos)
Return; (18 Ogos)LANSING - DETROIT - AMSTERDAM - KUL(19 Ogos)

ade jugak aku mengepam dlm flight  ni ha...hmm..kemungkinan besar aku takkan bwk balik ebm sebab nak practice pump and dump nanti hadoi....dugaan jugak ni nak buang ebm huhuhu


5 ulasan:

Eliss Mie berkata...

jauh berjalan luas pengalaman. tapi bulan puasa kan, mcm letih jaa nak jalan2. kena tinggal anak pulak..haishh

nak FM satu :p hehehehe. x malu

Haslina Harun berkata...

alhamdulliah dapat gak gi tpt jauh camtu..nak buat camner..redha ajerlah

syawalsimpsons berkata...

alahai kakak jangan la buang ebm tu...pump la...fuuyyyoooo jauh tu kakak

Ardini Humaira berkata...

bestnye rezeki outstation + jalan2 :D

Liza berkata...

Wow bestnya.. Jauh tu tgk pemandangan negara org :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.