Selasa, 4 September 2012

Selingan kejap : Raya pertama, 19 Ogos 2012

Sebahagian gambar gelagat E-ein dgn sedara mara berhari raya...Gambar Aisy tak byk sbb, pagi raya, dia tido hihihi...tapi bila aku balik, kami ade gak lah bergambar sefamili...tak sah sebab ni first raya Aisy so mesti amik gmbr satu famili!!raya first dan second, di umah tok nyang/atok Cg Fly iaitu di kampung MIL....


Jom jom gi collect duit rayaaaaa!!

adeh deh..boleh pulak pose sama tuh

perhatikan budak baju biru di hujung kanan tu...hihi



mcm2 pesen anak dara sulungku ini....adoi tergelak aku tgk gambar2 E-ein

............ dan di manakah mama E-ein ketika ini???

"
"
"
"
"
"
"
"

"
"
"
"
"
"
"


Yezzaa....sy beraya di Amsterdam pada 19 Ogos 2012, dlm perjalanan pulang ke Malaysia!hihihi.....ok next entry sambung balik travelog...

3 ulasan:

Embun Melati berkata...

comelnya anak2 akak!:)

Liza berkata...

E-ein dah pandai bergaya la.. :)

mummy_ayu berkata...

dah besar dah E-ein..dah pandai posing2..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.