Rabu, 7 November 2012

Aisy at 11 months old...

Still breastfed...another one month utk cecah 12 months bf...(kami tk duduk serumah tau sejak kes dgn bs bulan 8 tu ari..alhamdulillah, masih bf wpun aku balik jenguk dia 2 hari sekali je...)
Dah mulai pandai tunjuk2 guna jari sejak umur 10 bulan...
Dah ada 4 batang gigi(2 gigi bawah dan 2 taring atas..hihi mcm vampire...)
Kadang2 berdiri sendiri dlm beberapa saat.
Pantang tgk orang makan, mula lah mulut dia ckp" mamam..mamam..."
Dah boleh ckp word "ma", "aba","cat","car" ,"cak"(cicak).
Suka sgt dgn buku dan ade satu buku ni jadi faveret dia...kalau ada sesiapa ambil buku ni, dia akan ikut je kita dan terus grab buku ni hihi..oh ye, dia boleh point gmbr cat dan car kat buku(must make mental notes, cari lagi buku bergambar utk Aisy)
Makin nakal, kadang2 dia belasah kakak dia dgn panjat2 belakang E-ein yang tgh baring.

2 ulasan:

Alycia berkata...

salam cat.. lama alycia tak jenguk sini.. wah, dah besar dah Aisy.. sebijik mcm muka e-ein ms kecik ;)

Kuazue Mohd berkata...

lama tak jenguk sini..dah besar pun dier..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.