Ahad, 8 September 2013

Kidzania Part 2

Adeh...tonggang langgang dah susunan dlm blog ni....ku baru jumpe balik gmbr2 E-ein gi kidzania hari tu...malas dah nak susun entry, haplod jelah hehehe... :)

Tarikh pergi: cuti sekolah bulan un 2013...tarikh 3/6/2013 rasanye...

Kat Marybrown..kenyang haku makan berger...sebab E-ei dgn auntienye tak makan pun burger..hadeh..ibu2 sila bw handbag besar sikit ye sebab brg2 yang anak anda hasilkan, boleh dibawa balik...



Ni aku tak puas hati sebab sebelah hospital KPJ ni takde koridor utk bg mak pak ambik gmbr dekat....kemain jauh aku amik nih, kena zoom



Dpt gaji...dlm bentuk kidzos...kidzos ni kalau tak abis belanja..100 kidzos ke atas leh tukar souvenir....baki duit budak2 ni ada 75kidzos...simpan jelah sebab tak expired..lain kali dtg, leh guna lagi(erkk..bila lah lain kali tu)



bila nak catwalk nih

main make up2


{Anak happy, mak gembira...hihihi}

2 ulasan:

mummy_ayu berkata...

salam dear..lama tak jengah sini..dah besar dah e-ein.. wah..best nya dia gie kidzania..

hazlina azmi berkata...

byk benda budak2 blh belajar kat sini kan..kidzania

blogwalking...jemput singgah ke blog saya yang tak seberapa ni..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.