Khamis, 5 September 2013

Kidzania ...

Lawatan tadika E-ein, organizernye haku dgn cikgu tadika....haku tukang tolong uruskan tiket Kidzania dgn bas.....cikgu tadika berbadan dua..consider aku buat aktiviti kemasyarakatan....2 in 1..tolong cikgu and sambil tu berjaya juga melaksana impian nak bawa E-ein dgn auntie dia ke sini....Tiket normalkanak2 bwh 14 tahun RM65/pax.Bila minimum 20 orang kanak-kanak, harga tiket jadi RM55/pax + lunch meal( boleh pilih nak burger ke ayam goreng ke, mi hun goreng ke..with 1 air kotak).Bagi setiap 5 orang kanak2 tadika, dapat 1 tiket free bg cikgu......sampai sana kul 10.30 pagi..kul 3 dah kena keluar...budak2 semua tak puas main lagi huhuhuhu...dah aturannya mcm tu...kalau masuk kul 10, kena keluar jam 3 ptg...rasanya applied to rombongan sekolah je kot...

Backdated entry juge.....kami pegi awal Jun hihihi...gmbr byk dlm hp...yang ni pun aku kutip balik dari FB....apa yang ade jelah ye hiihi...selamat hari raya.... :)








Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.