Rabu, 30 Oktober 2013

Off to Penang! Part 3...balik Johor ....

Kul 4 pagi dah bangun sebab flight jam 6.45 pagi.BIL hantar ke airport Bayan Lepas.Jarak dari rumah my sis ke airport lebih kurang 40-45minit...jauh juga lah...

Sampai ke airport jam 6.15 pagi.Beratur lagi check in..ramai gila manusia!Ngam2 jam 6.40 siap urusan check in...fuh...tu baru kat Bayan Lepas...kalau kat KLIA lagi lah sibuk..(tapi ada kaunter self check in, ok lah jugak)...kalau airport Senai. sunyi....tak ramai orang...check in lambat2 pun takpe...

Sampai ke departure utk boarding, fuh nasib baik lagi..dah nak tutup dah pintu gatenye..tau2 jelah bwk budak2 ni...mcm2 ragam..baru bwk 2 orang yang berumur 10 dan 4 tahun...E-ein aku letakkan atas beg dalam troli beg, sebab kalau nak suruh dia jalan mesti tak sempat nak berkejar2an...

Sambung cerita bergambar ya...

Dah namanya budak..baru kali kedua naik flight balik...sudah boring...tak sudi memandang ke tingkap..nak main game hp katanya

baru2 nak terbit matahari

subhanallah...

ngantuk....alahai kesian kena bgn awal...mcm bgn sahur hihi

main handphone sepanjang perjalanan

ok dah sampai Senai!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.